Rólunk írták

Köszönöm az Art Mirror minden munkatársának a szép és preciz munkát!
A tulajdonos tehetsége, szakmai magabiztossága emberséggel párosul. Az ár-érték arány korrekt, a teljes projekt során a határidőket tartotta és a munka minden fázisát ellenőrizte.
A céget jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik a modern klasszikus stílust kedvelik, valamint a minőségi munkát és a becsületet értékelik.
H.E. (Veszprém)

Kedves Zsolt!

Új lakásunk bebútorozásakor a kedvezőbb ár-érték arány miatt esett a választásunk az Art Mirrorra a korábban bevált asztalos üzem helyett. Nem csalódtunk. A színek kiválasztásában sokat segített, hogy a lakásunkba személyesen hozták el a színmintákat. A tervezés és felmérés során sok hasznos ötletet kaptunk, majd a bútorok rövid határidővel, kiváló minőségben készültek el és kerültek beszerelésre. Nyugodt szívvel ajánlom őket bárkinek.

Üdv.:
K.P. (Budapest XI.ker)


 

Kedves Zsolt!

Nagyon szívesen írok Rólatok és a munkátokról, mert eddig mindig mindennel tökéletesen elégedett voltam a tervezéstől a kivitelezésig.
Ötleteinket mindig szakszerű tanácsokkal segítetted, támogattad, hogy megszülethessenek azok a tervek amik addig csak a képzeletünkben voltak. A megígért időpontokban és határidőben sem kellett sose csalódnunk tudtuk, hogy mindent megteszel. hogy a vállalt határidőre készen legyetek. Az elkészült bútorok beszerelésénél végig itt voltál és figyelemmel kisérted a munkát, hogy biztosan minden a helyére kerüljön, engem teljesen meggyőzött az a hozzáállás amit akkor tapasztaltam. A saját és mások munkájának értékelése és az odafigyelés!
Házunk Veled, Veletek együtt válik álmaink otthonává!

Mindent köszönünk!
H. B. és M.D. (Zsámbék)


 

Kedves Zsolt!

Mind a tervek kialakításában, mind a kivitelezésben és a teljes
együttműködésben nagyfokú precizitást, igényességet és gyorsaságot
tapasztaltam az Art Mirror részéről, amely kreativitással, találékonysággal,
magas szintű problémamegoldó képességgel párosult.

Köszönöm!

Üdv.:
G.Z. (Budapest III.ker)


Kedves Zsolt!

Az Art Mirror munkatársai kiváló munkát végeztek mind a tervezés, mind a kivitelezés terén. Korrekt, precíz, megbízható cég, bátran ajánlom őket mindenkinek, aki időtálló, minőségi egyedi bútorokat szeretne.

Üdvözlettel,
K.ZS. (Budapest XIII.ker)

 

Szia Zsolt!

Az interneten lapozgatva találtam rá az ArtMirror honlapjára, és már az elején nagyon megfogott az igényesen szerkesztett weboldal. Nem kellett csalódnom, mert egy igazán színvonalas munkát végző, a különlegességekre fogékony, rugalmas társaságot ismertem meg bennük Kerti Zsolt vezetésével, akinek szakmai tapasztalata és az embersége is elismerésre méltó. Otthonunk nagy részében ők készítették a bútorokat, és használjuk őket naponta a legnagyobb megelégedéssel.

Üdv.:
H.A. (Pomáz)

create by Számítógépes.com